Fans van Vikings en Romeinen in videogames moeten de Netflix-serie Barbarians in de gaten houden

Er zijn de afgelopen jaren reeds heel wat games verschenen waarin Romeinen een belangrijke rol speelden. Denk maar aan Rome: Total War, Ryse: Son of Rome, Total War: Rome 2, Age Of Empires: The Rise Of Rome, Praetorians, Civilization V: Gods & Kings, Asterix and Obelix, en zo kunnen we nog even doorgaan.

Omdat we met corona nu toch lang(er) thuiszitten, en dus wat meer tijd hebben voor onze favoriete hobby, wilde ik graag deze nieuwe Netflix-serie, genaamd Barbarians onder de aandacht brengen.

Het verhaal van Barbarians begint 9 jaar na de geboorte van Christus. Verschillende Germaanse stammen gaan samenwerken om het op te nemen tegen het Romeinse bezettingsleger, en natuurlijk is er dat ene kleine dorpje dat steviger van zich afbijt dan de andere en zich niet zomaar laat veroveren.

Weetje: de serie wordt geregisseerd door Steve Saint Leger die ook de regie doet voor de populaire reeks Vikings, en we weten allemaal hoe goed die reeks is. Barbarians is vanaf 23 oktober te zien op Netflix. (En ik zit alvast op de eerste rij)

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments