Fans van Star Wars en Spider-Man moeten deze Chaos Walking-trailer zeker checken

In Chaos Walking zijn een jonge man (Tom Holland - Spider-Man) en vrouw (Daisy Ridley - Star Wars) op een verre planeet, genaamd New World, op de vlucht voor een groep religieuze fanatiekelingen.

De serie is gebaseerd op een bestaande boekentrilogie van Patrick Ness, namelijk The Knife of Letting Go, The Ask and the Answer en Monsters of Men.

De serie speelt zich af op een planeet genaamd New World, waar we kennismaken met Todd. Todd is een jonge kerel die leeft in een religieus toegewijde nederzetting die bekend staat als Prentisstown, geleid door de megalomane burgemeester, David Prentiss.

Er zijn geen vrouwen meer, en alle mannen worden gekweld door iets dat "The Noise" wordt genoemd, waardoor hun gedachten hoorbaar zijn en velen van hen gek worden. Hetzelfde geldt voor Todds kleine hondje, Manchee. Dit is naar verluidt het resultaat van biologische oorlogvoering van de kant van een inheemse intelligente soort die bekend staat als Spackle, die een hekel had aan de komst van de kolonisten. De kiem doodde alle vrouwen en liet de mannen achter met het geluid.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments