s
r
 

Familie, macht en respect staan centraal in Mafia Trilogy-teaser

Zijn de geruchten rond een mogelijke remaster van Mafia II, of waarom niet de volledige Mafia-trilogie, dan toch waar? Bovenstaande teaser doet alvast vermoeden van wel…

2K Games heeft zonet een teaser de wereld ingestuurd voor de Mafia: Trilogy waarin Mafia II duidelijk te zien is. De vraag is hier alleen of, en ook een beetje waarom, 2K en Hangar 13 met een vermoedelijke remaster komen van de middelste game uit de trilogie? Je zou toch vermoeden dat ze de voltallige serie zouden aanpakken, en dan uiteraard uitpakken met een remake of remaster van de originele game, namelijk Mafia: The City of Lost Heaven, uit 2002.

Al moeten we daar toch eerlijk aan toevoegen dat Mafia II, uit 2010, een heerlijke open spelwereld had die ons toen meenam naar het fictieve Empire Bay, gebaseerd op New York. En dan hebben we het nog niet gehad over het schitterende Mafia III, met een al even schitterende soundtrack en een paar memorabele momenten die ik nooit zal vergeten. Om er eentje op te noemen zonder te spoilen, de scéne en het vervolg op de Raderboot.

Dus welke Mafia-remake of remaster we ook mogen krijgen, liefst de drie games als je het mij zou vragen, ik heb er alvast zin in. 

Releasedatum
10/07/2016
Beschikbaar voor

1 reactie

zijn volgens ign screens gelekt via de microsoft store.

"linkje" voor mochten jullie deze ook erbij willen zetten.
ziet er goed uit !

https://nl.ign.com/mafia-definitive-edition/122718/news/mafia-definitive...

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments