Exclusieve Hearthstone-reveal: Zul'drak Ritualist

di 26/11/2019
Ard
0 reacties

Hoe beter een reeks Hearthstone-uitbreidingen afsluiten dan met een handvol draken? Bij Blizzard vonden ze dat ook een goed idee; met Descent of Dragons sluit de ontwikkelaar het jaar 2019 af op vlak van Hearthstone-uitbreidingen. Wij kregen alvast de exclusieve eer om een kaart uit de aankomende uitbreiding als eerste aan jullie voor te stellen; Zul'drak Ritualist. 

Zul'drak Ritualist is een Taunt-kaart die als reddingsboei kan dienen in intense card battles. Deze rare kaart beschikt over drie aanvalspunten en negen levenspunten wat het een krachtige Taunt-minion maakt, maar ze heeft ook een Battlecry-effect dat niet altijd in jouw voordeel speelt. Zo summont deze kaart drie random 1-Cost minions voor de tegenstander; een soort van ultieme opoffering voor een sterke Taunt-minion. 

Idealiter summon je dan ook deze minion rechtstreeks vanuit je deck; zo ontloop je het nefaste Battlecry-effect. Indien je niet rond het Battlecry-effect kan, dan kun je de nieuwe minions met een sterke AoE-kaart het zwijgen opleggen. Denken we dan bijvoorbeeld aan de Consecration-kaart uit de Paladin-klasse of de Hellfire-kaart van de Warlock waarmee deze kaart een sterke synergie vormt.

De nieuwe Hearthstone-uitbreiding, Descent of Dragons, verschijnt op 10 december.

Releasedatum
11/03/2014
Beschikbaar voor