Exclusieve Hearthstone-reveal: Nithogg

vr 29/11/2019
Ard
2 reacties

Bij Blizzard zijn ze in een genereuze bui. Nadat we jullie voorbije woensdag de exclusieve Zul'drak Ritualist presenteerden, krijgen we nu nog een exclusieve card reveal met het zicht op de nieuwe Descent of Dragons-uitbreiding. Nithogg wordt de coole Shaman-draak in Hearthstone!

We presenteren jullie dan ook vol trots de legendary Shaman-kaart Nithogg. Nithogg is een 5/5 minion die we voor zes mana-punten op het bord toveren. Dat maakt het op zich al een krachtige minion, al is het Battlecry-effect dat we er bovenop krijgen nog beter. Zo summont Nithogg twee 0/3 eggs, die de volgende beurt omgetoverd worden in 4/4 drakes met Rush. Uiteraard is de kaart dan ook op z'n best als je een voorsprong hebt op het bord of op vlak van manapunten. 

Ook kunnen de 0/3 eggs als zachte Taunt minions fungeren; je tegenstander wil ze zo snel mogelijk van het bord vegen aangezien ze de volgende beurt in 4/4 drakes uitbroeden. Verder zijn kaarten zoals Bloodlust, Mogu Fleshshaper en Vessina leuke kaarten om te samen met Nithogg te combineren.

Kortom; aan draken geen gebrek in de volgende Hearthstone-uitbreiding! Descent of Dragons verschijnt op 10 december.

Releasedatum
11/03/2014
Beschikbaar voor

2reacties

Epic Warlock kaart? Is toch een legendary Shaman kaart?

Rating:0

Wow, inderdaad! Heb het bij deze aangepast, bedankt

Rating:0