Electronic Arts kondigt Burnout Paradise Remastered officieel aan

di 20/02/2018
Joeri
0 reacties

We wisten al langer dan vandaag dat Burnout Paradise Remastered er aan zou komen, want begin vorige maand bevestigde Electronic Arts de geruchten die de ronde deden.

Tot een officiële aankondiging was het wachten tot vandaag en de uitgever gooit er direct een onthullingstrailer bovenop. 

Burnout Paradise Remastered bevat het originele basisspel en de acht add-on spelpakketten die zijn uitgebracht tijdens Year of Paradise, inclusief de uitbreiding naar de berijdbare wereld met Big Surf Island. De racegame bevat ook een aantal technische verbeteringen voor meer grafisch realisme, inclusief hoge-resolutietextures die spelers in staat stellen om Paradise City in 4K te verkennen, met ondersteuning voor 60 frames per seconde op de PlayStation 4 Pro en Xbox One X.

Erg lang wachten op dit meesterwerkje van ontwikkelaar Codemasters moeten we trouwens niet doen, want de game lanceert op 16 maart voor PlayStation 4 en Xbox One. Nintendo Switch-gamers moeten helaas op hun kin kloppen, terwijl pc-eigenaars tot een latere datum moeten wachten.