Eindelijk weer koers in launch trailer Pro Cycling Manager 2020 en Tour de France 2020

Eindelijk kunnen we weer de fiets op kruipen en koersen, of in de volgwagen kruipen als ploegleider en onze renners naar de overwinning, of op zijn minst een ereplaats, sturen. Dit met Pro Cycling Manager 2020 voor pc en Tour de France 2020 voor Xbox One en PlayStation 4. In augustus komt Tour de France 2020 voor het eerst ook naar pc.

In Tour de France spelen we met de officiële teams die deelnemen aan de Ronde van Frankrijk, in hun officiële pakjes. Daarnaast zijn er andere wild card-teams speelbaar, inclusief Circus-Wanty Gobert en Bingoal-Wallonie Bruxelles.

Naast de 21 etappes van de Ronde van Frankrijk, biedt Tour de France 2020 toegang tot vele andere officiële races, zoals de Critérium du Dauphiné, Paris-Nice, Paris-Roubaix en – voor de eerste keer – Liège-Bastogne-Liège. Spelers kunnen ook hun eigen competities creëren in de My Tour-mode door de beschikbare etappes naar eigen wens te combineren.

In de Pro Leader-mode van Tour de France 2020 kunnen we onze eigen wielrenners creëren, hun skills kiezen en hun vaardigheden ontwikkelen in de loop van verschillende seizoenen. In de Pro Team-mode nemen we leiding over een complete wielerploeg, waarbij we tijdens races tussen teamgenoten kunnen wisselen, strategieën kunnen bepalen en nieuwe wielrenners kunnen rekruteren. Ook kunnen we voor de eerste keer overschakelen naar een first-person camera om helemaal in de races op te gaan, en genieten van de compleet vernieuwde Time-Trial-mode.

In de uitgebreide Career-mode van Pro Cycling Manager 2020 stappen spelers in de schoenen van een manager. Na het kiezen van een ploeg moeten spelers zorgdragen voor de training van hun wielrenners, races plannen, investeren in beter materiaal, nieuwe talenten rekruteren, het moraal hoog houden, en contracten met nieuwe sponsors tekenen voor een groter budget en betere race-resultaten tegen computergestuurde tegenstanders.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments