Eerste Xbox Series X gameplay reveal

di 17/03/2020
Praga
1 reacties

Microsoft begint bij mondjesmaat meer en meer details prijs te geven over zijn Xbox Series X. Na de technische specs en de controller krijgen we vandaag een eerste gameplay reveal te zien met de nadruk op de laadtijden.

In deze video zien we het verschil tussen het laden van State of Decay 2 op Xbox One X en Xbox Series X, waarbij de laatste absoluut sneller gaat. Al zijn we van mening dat we het liever gezien zouden hebben met een gloednieuwe Xbox Series X-game natuurlijk.

Al zou bij dat laatste wel eens het schoentje kunnen knellen aangezien Microsoft zelf heeft bevestigd dat we niet meteen exclusives moeten verwachten voor hun nieuwste. Xbox Game Studios baas Matt Booty liet immers weten dat de games die verschijnen de komende twee jaar speelbaar zullen zijn op Xbox One, Xbox One X en Xbox Series X.

Microsoft gebruikt momenteel games als State of Decay 2, Gears 5 en Halo 5 om het verschil te benadrukken tussen de Series X en oudere Xbox-consoles. Wat uiteraard niet wegneemt dat de Series X een waar snelheidsmonster is.

Releasedatum
01/01/1970
Beschikbaar voor

1reactie

Dan pakken ze zo'n marginaal spel als demo... serieus... ze hadden niks beter zeker? Ik wist trouwens niet dat die laadtijden zo lang waren op ne gewone X. LOL.

Rating:0