Eerste spannende trailer voor The Invisible Man

vr 08/11/2019
Praga
0 reacties

De mogelijkheid om jezelf onzichtbaar te maken, hoe cool zou dat zijn? Maar vooral wat zou jij doen als je daartoe in staat zou zijn? Zou je het misbruiken om goed te doen, het krapuul uit te hangen of gewoon voor de fun? Emmy-winnares Elisabeth Moss vecht tegen een gewelddadig, pervers en onzichtbaar kwaad in de eerste trailer van het klassieke monsterfiguur The Invisible Man.

Cecilia Kass (Elisabeth Moss), gevangen in een gewelddadige, controlerende relatie met een rijke en briljante wetenschapper, ontsnapt in het holst van de nacht en verdwijnt ondergedoken, geholpen door haar zus (Harriet Dyer, NBC's The InBetween), hun jeugdvriendin (Aldis Hodge, Straight Outta Compton) en haar tienerdochter (Storm Reid, HBO's Euphoria).

Wanneer Cecilia's mishandelende ex (Oliver Jackson-Cohen, Netflix's The Haunting of Hill House) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn enorme fortuin nalaat, vermoedt Cecilia dat zijn dood een grap was.

Wanneer een reeks angstaanjagende toevalligheden uiteindelijk dodelijk worden en een bedreiging voor de levens van degenen die ze liefheeft zijn, begint Cecilia's geestelijke gezondheid te ontwrichten in een wanhopige poging om te bewijzen dat ze wordt opgejaagd door een persoon die niemand kan zien.