Eerste Crash Team Racing Nitro-Fueled Grand Prix start morgen

di 02/07/2019
Praga
0 reacties

Vanaf morgen 3 juli kan je meedoen aan de eerste Grand Prix in Crash Team Racing Nitro-Fueled.

Op 3 juli ontvangt iedereen die een exemplaar van Crash Team Racing Nitro-Fueled heeft gratis het eerste Grand Prix-seizoen genaamd Nitro Tour, inclusief de gloednieuwe race-track Twilight Tour.

Twilight Tour voert spelers mee op een epische rit door een op het Midden-Oosten gebaseerde omgeving waar je overdag begint met racen en het geleidelijk nacht ziet worden. Daarnaast kunnen Crash Team Racing Nitro-Fueled spelers deelnemen aan Grand Prix uitdagingen waar ze de “Nitro Gauge” (XP) met Nitro-punten kunnen vullen om beloningen te verdienen, zoals een nieuw personage genaamd Tawna, nieuwe skins voor de karakters, nieuwe karts en personalisatie items.

Tijdens de Nitro Tour Grand Prix wordt de Pit Stop in de game geüpdate ook hier met nieuwe personages, skins, karts en personalisatie items voor de karts. Door de game te spelen kunnen spelers Wumpa Coins verdienen om items te ontgrendelen, zoals de leden van het Nitro Squad die voor het eerst speelbare personages zijn. Deze racers die spelers van het originele CTR nog kennen als de Trophy Girls behoren tot de beste coureurs van het spel.

Releasedatum
21/06/2019