Eerste bewegende beelden van Total War: Three Kingdoms' Records-modus

wo 20/02/2019
Praga
0 reacties

Creative Assembly pakt uit met de eerste bewegende beelden van Total War: Three Kingdoms' Records-modus. Deze beelden tonen de historisch kant van de aankomende strategietitel. Records is, naast de Romance mode, een van de twee unieke modi in Three Kingdoms, een primeur voor de Total War-franchise trouwens.

De Records modus kiest meer voor een historische aanpak, gebaseerd op historische evenementen uit de 3e eeuw, en biedt daarnaast een realistisch beeld van hoe deze conflicten plaatsvonden.

Dit in tegenstelling tot de Romance-modus die kiest voor de legendarische herschrijving van het verhaal, compleet met oorlogshelden met unieke krachten. De campagne is vergelijkbaar in beide modi, maar de verschillen tijdens de real-time gevechten zijn groot.

In de Romance-modus is je generaal een geduchte tegenstander. Sommige generaals zijn zelfs in staat om vijandelijke troepen te doden met een simpele schreeuw. In Records-modus zijn de warlords gewone mensen en zijn ze veel kwetsbaarder en lopen ze het risico vroegtijdig te sterven. De overwinning zal dan ook afhangen van je tactische keuzes waarbij de geringste fout of foute inschatting je de loyaliteit van je factie kan kosten.

 

Releasedatum
23/05/2019
Beschikbaar voor