Eerste bewegende beelden van A-RPG Warhammer: Chaosbane

wo 12/09/2018
Praga
0 reacties

Fans van titels als Diablo, Titan Quest, Grim Dawn of andere Actie-RPG's zullen de eerste bewegende beelden, die uit de gamescom-demo komen, van Warhammer: Chaosbane best kunnen smaken vermoeden we.

De getoonde missie vindt plaats in de riolen van de keizerlijke hoofdstad Nuln, waar dienaars van de Chaosgod Nurgle zijn binnengedrongen. Hier ontmoeten we de eerste twee speelbare personages van Warhammer: Chaosbane: Konrad Vollen, kapitein van het rijk en specialist in close-combat-aanvallen die veel schade aanrichten, en een Elf-achtige magiër met verwoestende langeafstandsaanvallen.

De paar minuten gameplay illustreren het belang van samenwerking tussen de verschillende klassen, elk met hun eigen gameplay en unieke vaardigheden. De spells die in deze video worden gebruikt, zijn slechts een voorbeeld van de 45 vaardigheden die elk personage kan gebruiken. Ook wordt een mechanic onthuld dat uniek is voor Warhammer: Chaosbane: bloodlust. Een verwoestende kracht waarmee je toegang krijgt tot krachtige vaardigheden waarmee je het tij van de strijd kunt keren.

Warhammer: Chaosbane is de eerste action-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos - een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen, zoals de vervloekte stad Praag of Nuln, de hoofdstad van het rijk in de tijd waarin het Chaosbane-verhaal zich afspeelt.