s
r
 

Eentje om te hebben, deze Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition

Als je Xbox aan vervanging toe is, en je op zoek bent naar een super coole Xbox One X om deze te vervangen, dan raden we je aan om nog eventjes te wachten voor je naar de winkel rent. Als je bovendien uitkijkt naar de release van Cyberpunk 2077, dan sla je met deze deal twee vliegen in 1 klap.

Microsoft Xbox en CD Projekt RED, het team achter Cyberpunk 2077, pakken uit met een unieke samenwerking, namelijk deze Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition (1TB). Je kan uiteraard rekenen op deze coole console, mét Cyberpunk 2077-controller, en de game.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 17 september voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia dus je moet wel nog even geduld hebben. Maar vanaf half juni kan je wel al de console aanschaffen.

Zowel het design van de Cyberpunk-console als van de controller werden gebaseerd op Night City, inclusief een glow in the dark-bericht op de console met de tekst 'No Future', dit alles samen met een aangepaste behuizing die de futuristische setting van de game volgt. Verwacht wordt dat deze zo'n 399 euro zou kosten.

Releasedatum
11/19/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments