Een magistrale Jared Leto speelt antiheld Morbius

di 14/01/2020
Praga
0 reacties

Sony Pictures laat weer van zich horen met een trailer van hun aankomende film “Morbius”. Het verhaal gaat over een briljante dokter die lijdt aan een zeldzame bloedziekte. Deze gaat tot het uiterste om een oplossing te vinden, een pad dat van hem uiteindelijk een monster maakt. Morbius is gebaseerd op een populaire vijand (later Antiheld) in de Spider-man comics.

Whovians zullen blij zijn Matt Smith in deze film te zien schitteren, hij speelt Loxias Crown, een vriend van Morbius die ook aan dezelfde ziekte lijdt. De cast wordt verder aangevuld door Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Jared Harris (The Crown), Tyrese Gibson (Fast and the Furious) en Al Madrigal (Night School).

De adaptie van het personage maakt deel uit van een nieuw gedeeld universum naast de lijnen van het Marvel-model. Na het eerdere succes van Spider-Man wil de studio hier graag een spin-off universum van maken. Met Daniel Espinosa (Life) als regisseur en Jared Leto als Morbius lijkt deze film zich netjes tussen Venom & Spider-Man te nestelen. 

Ook voor deze titel wordt er gekozen voor een donkere stijl, net zoals Venom. Tenslotte kan je ook nog een easter egg vinden in de trailer met een verwijzing naar Tobey Maguire. Tip je kan het vinden bij het woordje murderer. ;) 

De film verschijnt in de zalen op 31 juli 2020 in Amerika, een datum voor onze contreien is momenteel nog niet bepaald. Wordt vervolgd. 

Ingestuurd: Jeremy Blommaert.