s
r
 

EA kondigt EA Sports UFC 4 officieel aan

Als er een vechtspelserie is waarin ikzelf nog een kans maak om te winnen, dan is dat ongetwijfeld EA Sports UFC-reeks. Geen magische combo's, dodelijke wapens of spreuken allerhande maar gewoon lekker op mekaars smoel slaan met je vuisten, en af en toe eens een trap uitdelen om de klus daarna op de grond af te maken. Heerlijk!

In EA Sports UFC 4 wordt de vechter gevormd door zijn vechtstijl, prestaties en persoonlijkheid.

Spelers kunnen personages ontwikkelen en aanpassen via een geünificeerd progressiesysteem in alle modes om in de nieuwe Career Mode als onbekende amateur uit te groeien tot UFC-superster.

Nieuw in UFC 4 is dat spelers kunnen genieten van vier nieuwe omgevingen, waaronder The Kumite, The Backyard, UFC Apex en Action Avenue, of de wereld kunnen uitdagen in nieuwe Blitz Battles of Online World Championships om de onbetwiste kampioen te worden.

Prestatiedetails zoals gewichtsklasse en een van de vijf MMA-disciplines, waaronder worstelen, jiujitsu, boksen en nog veel meer, definiëren hoe spelers vechten, en 1600+ nieuwe uitrustingen die je kunt verdienen, 120+ emotes en meer stellen spelers in staat om tijdens het spelen uiting te geven aan hun persoonlijkheid.

EA Sports UFC 4 ligt op 14 augustus in de rekken voor PlayStation 4 en Xbox One.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments