Eén van de 180 PlayStation 5-consoles scoren via Coolblue? Zet je schoen voor Sinterklaas!

Ik weet niet of je het al gemerkt hebt, maar er is geen teveel aan PlayStation 5-consoles dit jaar. Ah, je had er al iets over gehoord. Ok, dan weet je misschien ook dat Coolblue morgen als één van de laatste lokale retailers de pre-orders opent voor Sony's nieuwste spelconsole. Al moet je er wel wat voor doen, blijkt nu.

In een filmpje genaamd "PlayStation 5. Hard-to-get spelen." overleggen CEO Pieter Zwart en de Sint himself hoe ze het best en het eerlijkst de 180 PlayStation 5-consoles waarover Coolblue beschikt kunnen verdelen. "Ze mogen hun schoen zetten via de Coolblue-app. En ik kies de braafste kindertjes uit, die hem mogen bestellen", aldus Sinterklaas.

Volgens de spelregels op de Coolblue-website: Zorg dat je vóór woensdag 18 november 10.00 uur je schoen gezet hebt. Anders weet je echt zeker dat je niet uitgekozen wordt. Kansloos natuurlijk. Je mag maar 1 keer meedoen. Sinterklaas zoekt uiteindelijk de schoenen en telefoonnummers uit. Sinterklaas kiest de schoenen uit. Of dit eerlijk gebeurt? Kom op. Het is Sinterklaas. Natuurlijk is dat eerlijk.

De blije kindertjes die de gekozen schoenen gezet hebben, mogen ieder 1 PlayStation 5 bestellen. Op woensdag 18 november vóór 15.00 uur worden de kindertjes van de gekozen schoenen door Coolblue gebeld. Ben je niet bereikbaar? Dan bellen we je later terug. Heb je een verkeerd telefoonnummer opgegeven? Helaas speculaas.

4 reacties

Amazon Europa zal op dag van release nieuwe voorraden hebben. Het is wel nog niet zeker welke webshops van Amazon EU nieuwe orders gaan accepteren, maar Amazon Duitsland en Amazon UK versturen ook gewoon naar België en Nederland. #justsaying

https://twitter.com/OhNoNotAddy/status/1328374651811213313

Rating:0

Nice, thx voor de info.

Rating:0
Rating:0

Iedereen had er graag één gehad op dag van release, maar op zich is dat toch ook niet zo'n drama om nog even te wachten. 2/3 van de 'nieuwe' games zijn ook op ps4 beschikbaar. Diegene die er nu 1.000 euro of meer voor betalen via 2dehands sites kan ik moeilijk bij. Ik moet hard werken voor 1.000 euro :/

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments