s
r
 

Drie YouTubers kregen net grote hints rond aankomende veranderingen in Call of Duty Warzone (trein, stadion,...)

Drie YouTubers die behoorlijk wat Call of Duty-video's produceren hebben van Activision en Infinity Ward hints gekregen over het verdere verloop van Call of Duty Warzone. Zowel JackFrags, Nickmercs als TylerTeep kregen een USB-stick toegestuurd met elk een unieke video.

Het begon allemaal met een pakje en een brief van de (fictieve?) Marcus "Lerch" Ortega van Shadow Company. Veel weten we (nog) niet over de beweging, maar Ortega drong er in de tekst wel op aan dat het hier ging om een ticket richting Verdansk en een zekere Mr. Z. De USB-stick zat dan weer verstopt in een compartiment van een gigantisch schaakstuk.

Op elk van de drie verzonden USB-drives stond een unieke korte video, die zou hinten naar wat ons te wachten staat in Season 5 van Warzone. De duidelijke hints? Het stadium zou openen na een reusachtige explosie, een helikopter zou er ginds landen en we zagen ook een trein passeren in één van de filmpjes. Wat nog niet helemaal duidelijk is, zijn de codes linksboven in de video's, al hebben enkele opmerkzame kijkers wel al een idee kunnen vormen:

  • 6DTC7: 6D on map grid (Train Station), Train Cockpit 7?
  • 5GCONCRSEA3: 5G on map grid (Stadium), Concourse A3?
  • 5GTUNL2: 5G on map grid (Stadium), Tunnel 2?

De datum in de video is ook niet onbelangrijk, want die staat op 5 augustus. Meteen de releasedatum van het nieuwe seizoen? Precies toch enkele ingrijpende veranderingen in Call of Duty Warzone en die zijn zeker meer dan welkom. De game blijft steengoed, maar spelers hunkeren naar wat meer variatie.

Releasedatum
10/25/2019
Beschikbaar voor

1 reactie

Biglaugh Biglaugh

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments