s
r
 

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King krijgt een releasedatum

Nintendo heeft de nieuwe releasedatum voor de remake van Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King aangekondigd. De game verschijnt op 20 januari 2017 op de Nintendo 3DS.

De Dragon Quest-saga is aan een hele remake bezig, eerder in september verscheen Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past al voor de 3DS. Binnenkort is het de dus de beurt aan het vervolg.

In deze remake van Dragon Quest VIII zal het spel groter dan het origineel zijn en twee nieuwe speelbare personages hebben, meer side quests en de mogelijkheid om overal waar je maar wil monsters te kunnen verslaan. Terugkerende of nieuwe spelers zullen merken dat elementen in deze remake op de 3DS meer gestroomlijnd zijn. Er ook een nieuwe Quick-Save functie toegevoegd, die laat spelers toe om de game overal waar ze maar willen op te slaan en te verlaten. Met de “Speed Up” battle-functie zal je gevechten ook veel sneller kunnen laten verlopen, handig als je haast hebt.

Het is ook mogelijk om herinneringen aan de hand van foto’s op te slaan. Gewoon het spel pauzeren en foto maken. Het leuke aan deze gamemodus is dat je je foto’s ook nog eens op verschillende manieren kan bewerken. Je kan je personages speciale poses laten aannemen, stickers gebruiken en/of een kader rond het beeld zetten en zo een zeer persoonlijke touch aan het beeld geven. Dit zal je pas vrijspelen als je Cameron Obscure in Port Prospect ontmoet. Dan krijg je ook ineens de kans om Cameron’s Codex vrij te spelen, hierdoor kan je beloningen krijgen voor foto’s waarop bepaalde dingen staan, zoals specifieke voorwerpen, monsters en situaties.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments