Dr. DisRespect stopt stream na drive-by shooting op z'n huis

wo 12/09/2018
Randy
1 reacties

Hallucinant voorval gisteren tijdens de stream van Guy "Dr. DisRespect" Beahm - één van 's werelds bekendste Twitch-gezichten - toen hij de battle royale-mode van Call of Duty: Black Ops IIII, BLACKOUT, testte. De Doc stond plots op zonder iets te zeggen en kwam out of character weer terug met de boodschap dat iemand net had geschoten op zijn huis.

Een duidelijk geschrokken Beahm wist met z'n woede geen blijf. "Ik moet de stream nu eindigen, iemand heeft net op ons huis geschoten. Het raam boven is gebroken. Dit is de tweede keer, iemand schoot ook al gisteren op ons fucking huis en nu weer."

De politie is een onderzoek gestart. Op Twitter liet Beahm weten dankbaar te zijn voor alle medeleven. "Gelukkig is er niemand gewond geraakt. De situatie wordt naar behoren behandeld en opgevolgd. Ondertussen staat een nieuwe stream gepland voor morgen (vandaag, red.)." Het is nog niet geweten of bevestigd of de drive-by shootings iets te maken hebben met de stream zelf.

1reactie

Hoe zijn we eigenlijk zover gekomen dat gewoon omdat we een game streamer minder leuk of misschien heel irritant vinden, we gewoon even hun leven in gevaar gaan brengen of zelfs een moord ervoor zouden plegen? Dit is absoluut absurd, mensen zijn echt het noorden kwijt.

Rating:0