DJ Marshmello's in-game optreden in Fortnite wil je niet missen

vr 01/02/2019
Praga
0 reacties

Begin deze week was het nog een gerucht maar vandaag kunnen we bevestigen dat het waar is: DJ Marshmello, tevens een vaste klant op Tomorrowland, geeft morgen een in-game optreden in Fortnite. De man heeft het zelfs opgenomen in zijn concertkalender. En bovendien (her)beleef je zo toch een stukje Tomorrowland vanuit je luie gaming zetel.

De voorbereidingen in Pleasant Park zijn al volop aan de gang!

Met de Super Bowl LIII die voor de deur staat, wil Epic Games ervoor zorgen dat de Fortnite-spelers ook kunnen deelnemen en genierten van een aantal festiviteiten. Daarom boekte Epic niemand minder dan EDM-artiest en producer Marshmello, tevens Fortnite-fan en speler, om een in-game concert te spelen in de game, live gehost vanop het NFL American football-veld in Pleasant Park.

Breng je trouwens zeker een bezoek aan Pleasant Parks American football-veld, dan zal je zien dat de voorbereidingen voor het concert volop aan de gang zijn. Echt uniek trouwens hoe Epic er telkens weer in slaagt zijn fans te verrassen.

Wat betreft de datum en het aanvangsuur, daar zal Epic een Limited Time Mode (LTM) creëren genaamd Party at Pleasant Park. Dit zal van start gaan zaterdag 2 februari  2pm ET (7pm UK time), 20u00 onze tijd als ik het goed heb.

Bovendien zullen er ook een aantal Marshmello-gerelateerde items beschikbaar worden in-game, zoals een skin, pickaxe en een aantal dansbare emotes waaronder de energetic "Glowsticks".

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor