The Division's gratis update Resistance nu beschikbaar

di 05/12/2017
Praga
0 reacties

Vandaag gaat update 1.8 ‘Resistance’ live in Tom Clancy’s The Division. Deze is gratis beschikbaar voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en Windows pc. Eveneens is de game van 7 december tot 10 december gratis te spelen op alle platformen. Van 5 tot en met 10 december krijgen spelers gratis toegang tot alle uitbreidingen die er momenteel zijn, namelijk Underground, Survival en Last Stand.

Update 1.8 is de grootste gratis update voor Tom Clancy’s The Division tot nu toe en breidt de game uit met een nieuw gebied genaamd West Side Pier. Naast de verscheidene activiteiten die over de hele map verspreid zijn, bevat West Side Pier twee nieuwe gamemodi:

- Resistance (PvE-modus) – In Resistance werken de verschillende facties samen om tegen andere Division-agenten te vechten. Verschillende vijandige NPC’s vallen de vier spelers in vlagen aan, die zo lang mogelijk moeten zien te overleven. De buit die verslagen tegenstanders laten vallen, kunnen spelers gebruiken om nieuwe tactieken op te stellen. Spelers moeten in deze modus samenwerken en de beste strategie bedenken om zo lang mogelijk te overleven, waarmee ze betere beloningen verdienen.

- Skirmish (PvP-modus) – In Skirmish strijden twee teams van vier tegen elkaar om binnen een bepaalde tijd de meeste vijanden te doden. Elk verslagen tegenstander telt voor één punt. Het team dat aan het einde de meeste punten heeft, wint.

Bovendien bevat Update 1.8 een nieuwe sociale hub, verbeteringen aan de Underground-uitbreiding en aangepaste rogue-mechanieken. Daarnaast kunnen spelers de kwaliteit van hun favoriete uitrusting verbeteren dankzij de optimalisatie van het gearsysteem.

Om de release van Resistance te vieren, zijn zowel Tom Clancy’s The Division als alle uitbreidingspakketten tijdelijk gratis beschikbaar.

Releasedatum
08/03/2016
Beschikbaar voor