The Division 2 Warlords of New York toont bewegende beelden van nieuwe, gratis gamemodus The Summit

In de nieuwe, gratis spelmodus The Summit voor The Division 2 bestormen we alleen of met ons team een 100 verdiepingen tellende wolkenkrabber. Uiteraard wordt elke verdieping moeilijker, krijg je om de 10 verdiepingen een baas voor de kiezen en vind je exotische loot wanneer je de top bereikt. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat zien we in deze fonkelnieuwe trailer.

Titelupdate 11, de volgende gratis update voor Tom Clancy’s The Division 2 Warlords of New York, lanceert op 22 september en introduceert de nieuwe gamemodus The Summit. T

In The Summit, de nieuwe gamemodus, betreden spelers een immense wolkenkrabber waar zij als team of solo een honderdtal etages gevuld met actie, vijanden en uitdagingen tegemoet gaan. Met behulp van checkpoints krijgen spelers de kans om te spelen op een moeilijkheidsgraad naar hun voorkeur, met de daarbij behorende beloningen.

Daarnaast introduceert de titelupdate de start van seizoen 3, waarin de klopjacht op Bardon Schaeffer, beruchte leider van de Black Tusk, centraal staat. Naarmate het seizoen vordert, ontgrendelen spelers nieuwe uitrusting en beloningen.

Tot slot brengt de update ook meerdere gameplayverbeteringen met zich mee, waaronder een nieuw systeem waarmee het uiterlijk van personages compleet aangepast kan worden, verbeterde loot en meer. The Summit en seizoen 3 zijn beschikbaar voor spelers die in het bezit zijn van Warlords of New York en de gameplayverbeteringen zijn beschikbaar voor alle spelers.

Releasedatum
03/15/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments