Dit weekend kan je Assassin’s Creed Origins gratis spelen

Morgen verschijnt The Last of Us Part 2 officieel in de rekken, en dan trekken er ongetwijfeld heel wat gamers naar het compleet vernielde Seattle om er met Ellie op stap te gaan. Zij die echter niets hebben met de toekomst, maar eerder met het verleden, die kunnen vanaf morgen gratis aan de slag met Assassin's Creed Origins, de eerste titel uit de tweede generatie Assassin's Creed-games zeg maar.

Assassin’s Creed Origins is vanaf vrijdag 19 juni 15u00 tot zondag 21 juni 22u00 gratis speelbaar op PC via Uplay. Nieuwe spelers hebben toegang tot de volledige basisgame en kunnen de game nu al pre-loaden. 

Tegelijkertijd met dit gratis weekend, zijn de Standard, Deluxe en Gold Editions van Assassin’s Creed Origins verkrijgbaar met kortingen oplopend tot 80% op de Ubisoft Store.

Assassin's Creed Origins vertelt het verhaal van Bayek, een gloednieuwe assassin, die als Medjay fungeert in het exotische Egypte. Een Medjay heeft als taak de bevolking te beschermen tegen allerlei onheil. Verder heeft Bayek nog één groot doel voor ogen, en dat zijn de leden van de Order één voor één op brutale wijze te vermoorden. 

Releasedatum
10/27/2017
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments