Is dit de mooiste gameverzameling in België?

Op bezoek bij TinyCollector!

di 02/01/2018
Randy
4 reacties

We gingen net voor de jaarwisseling langs bij Thijs aka TinyCollector, een man met een geweldige passie voor alles wat met gaming te maken heeft. En dat is een understatement, want zijn collectie overtreft de stoutste dromen van velen onder ons.

Het was een beetje de ene verrassing na de andere toen Thijs ons op een druilerige zaterdag rondleidde in zijn man cave. Supervette arcadekasten waarvan we we dachten ze nooit meer te zien na ons laatste bezoekje aan de arcadehal, prachtig gedetailleerde figurines, een coole plek om een kleine LAN-party te houden,... maar de kers op de spreekwoordelijke taart was ongetwijfeld The Archive, waar duizenden games en tientallen consoles en figurines werden tentoongesteld. Ongetwijfeld één van de mooiste - zoniet dé mooiste - collecties in België!

Meer weten over TinyCollector en zijn gigantisch uitgebreide collectie? Check, like en volg zeker z'n Facebook-pagina en z'n Instagram! 't Is de moeite.

4reacties

Damn, een lift?! Impressive.

Rating:0

Wow indrukwekkend!

Rating:0

Indrukwekkend, moet tijd en geld ingekropen zijn :)!
Wel eens de moeite om door te lopen denk ik :).

Rating:0

Knap ! Zelf bezit ik de volledige collectie van Dreamcast. Mits ik al wat ouder ben, denk ik er aan om heel men collectie weg te doen. Als je interesse zou hebben, geef je maar een seintje.

Rating:0