"Dit is de beste sniper uit Battlefield V op alle afstanden"

di 08/01/2019
Randy
9 reacties

De YouTuber Stodeh ken of ken je misschien niet, maar laten we het erop houden dat hij ongetwijfeld één van de beste Battlefield V-spelers van het moment is.

Dus dan mag je er wel van uit gaan dat hij - dankzij honderden zoniet duizenden uren expertise - iet of wat kan pinpointen wat het beste sniper-geweer uit de game is. En dat zou de M95 zijn. Nog Battlefield V-snipers die zich hierin kunnen vinden?

Releasedatum
20/11/2018
Beschikbaar voor

9reacties

Ik volg hem al jaren op twitch, geschift!

Rating:0

Sorry maar dit is zo duidelijk een aimbot...

Rating:0

zuiver is die niet, 100%zeker, te veel headshots en zo zijn er zeer veel op BF1 en BFV
anti cheats draaien niet op de servers ge geeft ze de paplepel in de mond voor cheating

Rating:0

Is geen aimbot. Die speelt al jaren battlefield games. Meer dan duizenden uren in totaal. Kijk naar de battlefieldstats dan ziet ge de speeluren. Ik volg hem nu ook een tijdje. Dacht ook dat die cheats had maar weet nu anders. Die kent dat spel zo goed dat het natuurlijk aimen is. Is knap van hem.

Rating:0

Is niet zuiver ziet alles te snel en te ver dus is een wallhack dat die gebruikt en duizende uren bf spelen wil niets zeggen.
Fabian was ook zo een held op youtube en is ondertussen gesnapt, geloof niet te veel van die zogezegde topgamers op youtube!

Rating:0

Nu ik ga niet in discussie en ge kunt zeker gelijk hebben. Alleen stel ik me de vraag. Stel die speelt tegen 150frames op een 144hz monitor. De recording wat wij zien is met 60frames opgenomen. Hij ziet dan toch meer en sneller dan wat wij zien in de montage? Of ben ik verkeerd?

Rating:0

Volg Stod al jaren (sinds BF4) kerel is een Legend. Hij speelt van tijd tot tijd ook andere shooters en daarin gebruikt die dan ook een aimbot? Raad u toch aan om hem eens live te zien alvorens mensen te beschuldigen. En hij speelt op een 240hz monitor

Rating:0

Als hij een aimbot gebruikt moet het wel een hele speciale zijn, geen enkele indicatie van de gebruikelijke aimbot telltales

Rating:0

Forz@ en wat denk je van een wallhack.... lees mijn post hier boven nog eens.
live die bezig zien tjien dat is straf woont die naast u of zo?

Rating:0