Dishonored: Death of the Outsider gameplay trailer

do 10/08/2017
Praga
0 reacties

Na de gebeurtenissen in Dishonored 2 zouden de zaken eindelijk enigszins normaal kunnen worden voor Billie Lurk en haar voormalige mentor Daud - maar een nieuwe storm steekt op boven the Empire of the Isles...

In het eerste stand alone avontuur na Dishonored 2, is een sleutelrol weggelegd voor Billie in het bloedige gevecht tegen de Outsider. Billie, een voormalig huurmoordenaar op zoek naar verlossing, neemt één laatste klus aan en gaat voor de ultieme moord. The Empire zal hierna nooit meer hetzelfde zijn. De actie in de gameplay trailer gunt je een eerste blik op Dishonored: Death of the Outsider, met Rosario Dawson, Michael Madsen en Robin Lord Taylor die terug zijn als Billie, Daud en the Outsider:

Verken een nieuwe kant van Karnaca in Death of the Outsider dat je meeneemt naar de grimmige onderbuik van de stad. Onderzoek mysterieuze cultussen, infiltreer clandestiene fight clubs en probeer zelfs weg te raken met een bankoverval, terwijl je een manier zoekt om het onmogelijke te doen: een God ombrengen. Als nieuwe huurmoordenaar zul je ook toegang hebben tot nieuwe, en krachtige vaardigheden, wapens en gadgets, allen bedoeld om je te helpen een bloederig spoor door Karnaca te trekken. Of je kunt er ook voor kiezen om ongezien door de wereld te glippen en genade te tonen.

In Death of the Outsider keer je terug naar the Empire of the Isles, met adembenemende visuals, ingenieus level design en een uiterst brutale gevechtsstijl, het keurmerk van de Dishonored-reeks. Met een nieuw character krijg je ook nieuwe bovennatuurlijke vaardigheden en dodelijke wapens die je in staat moeten stellen de ultieme huurmoordenaar te worden.

Dishonored: Death of the Outsider zal op vrijdag 15 september beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Releasedatum
11/11/2016
Beschikbaar voor