Dino's en toys in Xbox Games with Gold december line-up

do 28/11/2019
Praga
0 reacties

Ben je een Xbox-gamer, en heb je daarbovenop nog een Xbox Live Gold-abonnement dan kan je in december rekenen op 4 gratis games.

Vanaf 1 december tot en met 15 januari kan je onderstaande games gratis binnenhalen. Sta ons toe jullie alvast te verplichten het geweldige Jurassic World Evolution binnen te halen.

Insane Robots (Te downloaden van 1 tot 31 december op Xbox One)

Vernietig je tegenstanders in het kaartengevecht Insane Robots. Betreed het strijdveld met meer dan 46 verschillende robots, geef leiding aan de robotrebellen in survival-arena's of neem het op tegen een kwaadaardige robotheerser in een waanzinnige campagne van meer dan 15 uur. 

Jurassic World Evolution (Te downloaden van 16 december tot 15 januari op Xbox One)

Neem de leiding op je in het legendarische park en laat indrukwekkende en levensgevaarlijke dinosaurussen tot leven komen. Gebruik geavanceerde biotechnieken om dinosaurussen te maken met unieke eigenschappen die in staat zijn tot intelligente interactie met hun omgeving. Probeer ze in bedwang te houden vanaf de grond of vanuit de lucht en zorg dat je dinosaurussen genoeg winst opleveren om je onderzoek te financieren. 

Toy Story 3 (Te downloaden van 1 december tot 15 december op Xbox One en Xbox 360)

Buzz, Woody en Jessie betreden in Toy Story 3 een nieuwe en onbekende wereld. Kies je favoriete Toy en ga op talloze avonturen die elke keer weer anders zijn. Bouw je eigen stad met eindeloos veel mogelijkheden. 

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD (Te downloaden van 16 december tot 31 december op Xbox One en Xbox 360)

In Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD wordt de mysterieuze geschiedenis van de familie Belmont onthuld. Vecht generaties lang tegen het lot en neem het als Trevor Belmont, ridder van de Brotherhood of Light, op tegen zijn vader Gabriel, de krachtige Dracula.

Releasedatum
12/06/2018
Beschikbaar voor