s
r
 

Deze nieuwe gameplay footage van DIRT 5 heeft hoge MotorStorm-vibes

Codemasters heeft net een nieuwe gameplay-video van DIRT 5 vrijgegeven. De game is - in tegenstelling wat de naam doet vermoeden - ondertussen de achtste telg in de serie met 'DIRT' in de titel.

In bovenstaande footage zien we wat moddergeweld op een circuit dat zo lijkt weggelopen uit MotorStorm. Fun fact: een deel van het team achter de MotorStorm-reeks werkt nu ook aan deze DIRT 5.

Er zullen een heleboel voertuigen voorhanden zijn, van rallywagens tot trucks en buggy's. In de uiteindelijke game zal je een volledige Career Mode kunnen doorspelen, gamen met drie andere vrienden in 4-player split-screen, het uiteraard online opnemen tegen mensen van over de hele wereld, etc...

Grafisch ziet deze titel er alvast heel goed uit, met één van de mooiste voorbeelden van ray tracing (let bijvoorbeeld op de reflecties in de waterplassen op het circuit). DIRT 5 staat gepland voor een release in oktober 2020 op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. In 2021 komt de game ook naar Google Stadia.

Releasedatum
10/09/2020

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments