Deze knappe 28-jarige Britse is hét internetfenomeen van het moment

wo 07/11/2018
Praga
3 reacties

De meeste, en populairste streamers van het moment zijn vooral mannen. Denken we maar aan Enzo Knol, Yarasky, Ninja, Dr Disrespect en een pak andere kerels. Maar er is concurrentie op komst voor deze heren, en wel eentje van een 28-jarige Britse, genaamd Anita, op YouTube bekend als Sweet Anita.

Via Twitch slaagde Anita er in om maar liefst 130.000 volgers op één maand tijd aan haar kanaal te binden. Hoe ze dat deed? In de eerste plaats uiteraard door haar knappe looks, en daarbij het gebruik van een woordenschat waarbij menig vader/moeder de oren van zijn/haar kinderen zou bedekken...

Ook al is dat laatste niet geheel vrijwillig, in tegenstelling tot heel wat YouTubers die het wel doen om 'cool' over te komen. Anita lijdt namelijk aan het syndroom van Gilles de la Tourette, een neurologische aandoening die leidt tot ongecontroleerde bewegingen en geluiden. Deze komen onverwacht naar boven en leiden soms tot hilarische toestanden in haar filmpjes.

Toen ze aan haar carrière op Twitch begon, moest ze op niet al te veel bijval rekenen. In haar toenmalige hoogdagen had ze immers maar een veertigtal volgers. Toen een stukje uit haar stream echter viraal ging, schoten haar volgersaantallen als een komeet de hoogte in, en werd haar Twitch-kanaal op nog geen maand tijd razend populair.

De games die ze het liefst speelt zijn Overwatch, The Forest en Bioshock.

3reacties

Wat is dees? Lol. Ocharme Da meiske...

Rating:0

Gaan we hier nu ook al twitch thots promoten? Aub he zeg...

Rating:0

droomvrouw

Rating:0