s
r
 

Deze F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch-story trailer moet je zeker eens checken

En? Had ik gelijk of niet? Deze verrassende titel wordt op het net omschreven als Zootopia directed by Quentin Tarantino, Jungle Book: Rise of the Machines of Final Fantasy VII: Furry Edition. Feit is dat ik, na het checken van de titel, niet meteen onder de indruk was tot ik zelf verrast werd door deze video.

F.I.S.T.:Forged In Shadow Torch doet ons wat denken aan een mix van Final Fantasy VII, Biomutant, Mutant: Year Zero en zelfs Deus Ex wat betreft de steampunkstijl. 

In deze game spelen we Rayton, een veteraan uit de konijnenoorlog die een gemechaniseerd rugzakpak aantrekt dat een geweldige mogelijkheid biedt in de strijd. Het pak kan wisselen tussen een aanvalsvorm voor vuist, oefening of zweep, waardoor Rayton verschillende manieren van vechten krijgt, van langzaam en verwoestend (oefening) tot snelle en langere afstand (zweep). Elk wapen is gebouwd om combo-zware arcadeachtige gevechten mogelijk te maken tegen een reeks mechanische vijanden.

Naast de vele gevechten in 2D valt er in de wereld van F.I.S.T. ook heel wat te verkennen en te ontdekken. Kortom eentje die ik vanaf nu in de gaten ga houden.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments