Deze coole Metro Exodus Artyom Custom Edition kan je enkel winnen

do 10/01/2019
Praga
0 reacties

Heel wat gamers en fans van bepaalde titels zijn al blij met de standaard versie van hun favoriete game. De die hards, en zeker de verzamelaars, die halen maar al te graag de meest unieke collector's of limited editions in huis. Deze super coole Metro Exodus Artyom Custom Edition echter kan je niet kopen, enkel maar winnen...

Van deze Metro Exodus Artyom Custom Edition werden er slechts tien exemplaren samengesteld, tien exemplaren wereldwijd dus die je nergens kan kopen of voorbestellen. Hoe je hem dan in huis kan halen? Door mee te doen aan de diverse promotionele wedstrijden die de komende weken staan gepland.

Deze handgemaakte edities bevatten onder andere een selectie van Artyoms iconische uitrusting, inclusief een volledig functionele Nixie Watch. De pakketten worden geleverd met een certificaat van echtheid, persoonlijk ondertekend door Dmitry Glukhovsky en Andrew ‘Prof’ Prokhorov, creative director en medeoprichter van 4A Games.

De Artyom Custom Edition bestaat uit een metalen munitiekist met de volgende inhoud:

  • Een volledig functionele, handgemaakte Nixie Watch
  • Een gasmasker en filter
  • Een werkende kogelaansteker gemaakt van een onklaar gemaakte huls
  • Een handgemaakt metalen Spartan-identiteitsplaatje met de naam van de ontvanger erin gegraveerd
  • Een leren map en kaart van de reis van de Aurora
  • Een gepersonaliseerd certificaat van echtheid, ondertekend door Dmitry Glukhovsky en Andrew ‘Prof’ Prokhorov

Cool maar niet te koop dus. Deze Spartan Edition, die wij trouwens veel cooler vinden, kan je wel gewoon kopen/voorbestellen.

Releasedatum
22/02/2019
Beschikbaar voor