Destiny-footage toont nooit eerder vertoonde Vex-cinematic

do 16/02/2017
Praga
0 reacties

Vandaag doken er beelden op van een oude demo-reel van cinematics uit Destiny waarop nooit eerder vertoonde beelden te zien zijn van de Vex.

De beelden doken op als onderdeel van een demo-reel van een productiehuis dat meegewerkt heeft aan een aantal cinematics voor Destiny. Op de beelden in kwestie zien we een Vex, meerbepaald een Vex Goblin, die door een soort van creatie- of activatieproces gaat.

Het was Destiny-fan en subreddit-mod Fuzzle die de beelden plots zag opduiken in een demo reel die zes maanden geleden op het net verscheen. Hij isoleerde de beelden en plaatste deze netjes bij mekaar.

De demo-reel zelf werd gepost door iemand die meewerkte aan het project en werkzaam was voor Prologue, het productiehuis dat gehuisvest is in Californië. De demo werd inmiddels verwijderd van Vimeo, maar Destiny-fanwebsite Ishtar Collective plaatste de video snel op zijn eigen YouTube page-kanaal. Prologue werkte ook mee aan andere Destiny-cinematics waaronder de intro's voor de House of Wolves- en The Taken King-expansions.

Wat betreft Destiny zelf, daar werkte Prologue aan de opening cinematic waarin we zien hoe een team astronauten op de Traveler stoot op Mars. Van deze video bestaat er trouwens ook een Director’s Cut-versie. Zoals je achter deze link kan zien. Vanwege privacy settings kunnen we hem hier niet embedden.

Releasedatum
20/09/2016
Beschikbaar voor