Destiny 2: Forsaken Annual Pass - Weapons of the Black Armory-trailer

wo 05/12/2018
Praga
0 reacties

De meest recente uitbreiding voor Destiny 2, namelijk Forsaken, bracht duidelijk weer wat beterschap en schwung in het spel, voor een groot deel te danken aan de Gambit-modus, aangevuld met de terugkeer van het oude wapensysteem en het herziene progressiesysteem.

Vandaag kunnen we aan de slag met een kleinere uitbreiding, namelijk Black Armory, die op zijn beurt weer deel uitmaakt van de nieuwe Annual Pass. Deze laatste is goed voor een aantal bonusbeloningen en drie premium content releases.

Verwacht echter geen verhaal, missies of speciale uitdagingen maar vooral nieuwe exotics en een hoger maximum power level. Daarnaast zul je om aan de inhoud van de Black Armory te geraken wel je handen uit de mouwen moeten steken. Ada-1 van de Black Armory heeft immers je hulp nodig om de vier speciale ‘weapon forges’ uit de Golden Age opnieuw aan te steken.

Wat had je gedacht? Dat je deze 'zomaar' zou krijgen zonder er iets te voor moeten doen? Fout gedacht Guardian!

De Destiny 2: Forsaken Annual Pass zorgt voor een extra laag aan uitdagingen en beloningen voor zelfs de meest toegewijde spelers in de Destiny gemeenschap. Drie verschillende seizoenen ondersteunen de Destiny 2 endgame, elk met hun eigen ontwikkeling wat betreft de ervaring van de speler.
Voortbouwend op Destiny 2: Forsaken, starten de Annual Pass en Black Armory een nieuwe manier waarop content wordt aangeleverd, waarbij een wereld wordt gecreëerd die constant in verandering is naarmate er meer updates uitkomen. In de eerste week krijgen Guardians toegang tot de Volundr Forge, een nieuw coöperatieve activiteit waar spelers de mogelijkheid krijgen om nieuwe wapens te claimen en creëren. Hiernaast brengt Black Armory’s eerst week nieuwe raid ervaringen in een nieuwe setting.
 
Gedurende Season of the Forge krijgen spelers de mogelijkheid om de Black Armory te bezoeken, de Lost Forges opnieuw te ontsteken en nieuwe wapens te verdienen. Dit staat los van de reguliere updates voor alle Destiny 2 spelers, waaronder live events als The Dawning en Crimson Days. Ook krijgen alle Destiny 2: Forsaken spelers de mogelijkheid om hun kracht met 50 punten te laten groeien. Black Armory’s seizoensgebonden content rolt uit vanaf vandaag tot 4 maart 2019.

Releasedatum
06/09/2017
Beschikbaar voor