Destiny 2 Crimson Days 2020-event start vandaag

di 11/02/2020
Praga
0 reacties

Heb je Destiny 2 reeds een tijdje op je harde schijf staan, maar heb je het spel al een tijd niet meer aangeraakt, dan is vandaag het ideale moment om je Guardian uit zijn winterslaap te halen. Vanaf vandaag tot en met 18 februari loopt immers het Crimson Days 2020-event, en er valt heel coole loot te scoren.

Zo kan je vanaf vandaag deelnemen aan de Crimson Doubles in de Crucible waar, naar aanleiding van Valentijn, 2v2-combat in de picture staat. Op zich misschien niet bijzonder ware het niet dat het in deze modi belangrijk is om heel dicht bij mekaar te blijven. Zo kan je rekenen op een hogere ability regeneratie en zullen tegenstanders je minder snel spotten.

Geen fan van PvP? Ik ook niet! Gelukkig denkt Bungie ook aan de PvE-spelers. Zo zal Shaxx bounties hebben voor fireteams bestaande uit twee personen, en kan je bij het voltooien van dagelijkse en wekelijkse bounties rekenen op dubbele XP en Bright Dust.

Ook de in-game rewards voor dit in-game event zijn meer dan de moeite, zeker als je zoals ik gek bent van die Sparrows. Zo maken twee nieuwe rood gekleurde Exotic Sparrows deel uit van de event-themed rewards. Cool toch?

Releasedatum
06/09/2017
Beschikbaar voor