De waanzin voorbij in The Sinking City CGI-trailer

wo 22/08/2018
Praga
1 reacties

In den beginne was ik, alhoewel ik het werk van HP Lovecraft wel smaak, niet onder de indruk van deze The Sinking City. Maar naarmate er meer informatie, en vooral beelden getoond worden door ontwikkelaar Frogwares raak ik toch geïntrigeerd door deze bizarre horrortitel.

Zou de man vroeger ooit durven vermoeden hebben dat er redelijk wat videogames op zijn werk gebaseerd zouden worden? Naast The Sinking City hebben we immers ook het befaamde, en wat mij betreft nog meer bizarre The Call of Cthulhu, The Secret World en Alone in the Dark om er maar een paar op te noemen.

The Call of Cthulhu verschijnt op 31 oktober van dit jaar, net op tijd voor Halloween, en The Sinking City daar moeten we nog op wachten tot 21 maart 2019. Wat al deze games gemeenschappelijk hebben, is dat ze stevig met je brein sollen, en je vaak de indruk geven dat het niet goed gesteld is met je geestelijke gezondheid.

Neem nu deze trailer die duidelijk maakt dat we in de game de keuze kunnen maken om enerzijds die grens te overschrijden en op zoek te gaan naar de waanzin die in ons hoofd schuilt, of besluiten van dat net niet te doen...

Welke keuze zal jij maken? Durf jij jouw eigen geestelijke grens te verleggen, daarbij het risico lopend dat het in je hersenpan helemaal foutloopt? Of speel je liever op veilig? Wij denken alvast no risk, no fun...

We heten je alvast welkom in Oakmont, nu een verloren stad, deels onder water, gehuld in schaduwen, waar de waanzin zich vermengt met wanhoop.

Releasedatum
21/03/2019
Beschikbaar voor

1reactie

Zeer fijne trailer. Benieuwd naar dit spel. Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!

Rating:0