De waanzin nabij in nieuwe film noir horror game Dollhouse-trailer

za 09/02/2019
Praga
0 reacties

Horrorgames het is niet mijn ding... Ik wil ze graag spelen, maar ik durf er gewoon niet aan te beginnen omdat ik schrik heb. Ik overleefde dan wel Outlast en Resident Evil 7 maar toch blijft het een genre waar ik zowel nieuwsgierig naar ben als een heilige schrik voor heb. Ook deze Dollhouse zal dus meer dan waarschijnlijk niets voor mij zijn...

Mensen die echter fan zijn van het genre, en er niet genoeg van krijgen, die moeten deze nieuwe trailer van Dollhouse zeker eens checken.

In de single player verhaalmodus van deze titel gaan we op stap met de mysterieuze Marie. Ooit stond zij bekend als “de beste detective ter wereld”, maar nu lijdt ze aan geheugenverlies en probeert ze wanhopig haar herinneringen terug te krijgen. Het enige dat ze zich nog herinnert is die ene ijzingwekkende avond waarop haar dochter Emily stierf...

Marie zit gevangen in het sinistere ‘poppenhuis’, waar de deuren op slot zitten, de klok stilstaat en er heel wat duistere geheimen schuilen. Om te ontsnappen moet ze het verschil zien te achterhalen tussen werkelijkheid en illusie, en haar beschadigde herinneringen terughalen om erachter te komen wat er gebeurd is met Emily.

Dat loopt echter niet van een leien dakje want een duistere kracht loert in het donker... Verward door de verschillende persoonlijkheden in haar hoofd moet ze de juiste beslissingen nemen om te overleven.