De volgende Fallout-game heet Fallout 76

wo 30/05/2018
Lazlo
0 reacties

Na een volledige dag via Twitch, en social mediakanalen te teasen dat er Fallout-nieuws op komst was, komt Bethesda nu eindelijk met de grote aankondiging: Fallout 76 wordt de volgende titel in de serie.

Na een korte teasertrailer, in de gebruikelijke Fallout-stijl met een radio die begint te spelen en dan een camera die uitzoomt, verschijnt dan eindelijk de naam waar fans nu al 24 uren op zitten te wachten. Fallout 76.

Wat de game nu net zal zijn, weten we niet. Het kan gaan om een klassiek single player-rollenspel, maar intussen lopen online fora vol theorieën. Zo schreeuwen enkele fans dat het een multiplayer-titel wordt, terwijl anderen denken aan een remake van Fallout 3.

De naam Vault 76, waar deze game rond zal draaien, dook al enkele keren op in de reeks. In zowel Fallout 3 als Fallout 4 kreeg de vault een plaatsje. Zo zou het gaan om een bunker die 20 jaar na de oorlog weer zou openen.

Wat denk jij? Wordt dit een volwaardige nieuwe Fallout-titel? Todd Howard belooft in ieder geval dat we komende E3-beurs meer info zullen krijgen over de game.