De psychologische thriller Twin Mirror verschijnt 1 december

Bandai Namco laat weten dat ontwikkelaar Dontnod Entertainments psychologische thriller Twin Mirror verschijnt op 1 december, en dit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Als voormalig onderzoeksjournalist heeft Sam Higgs meerdere analytische vaardigheden ontwikkeld die in het spel worden vertegenwoordigd door de Mind Palace, een plek waar spelers meerdere aspecten van zijn persoonlijkheid zullen ontdekken.

Dankzij de gameplay mechanics die het verhaal ondersteunen, is Sam's Mind Palace een veilige ruimte waar de hoofdrolspeler zichzelf kan zijn zonder druk of oordelen. Spelers kunnen het verleden van Sam induiken en getuige zijn van zijn herinneringen tijdens flashback-sequenties.

Sams Mind Palace speelt ook een centrale rol in zijn zoektocht naar de waarheid. Spelers zullen de omgeving kunnen bestuderen en aanwijzingen kunnen verzamelen om meerdere scenario's te simuleren om de gang van zaken af te leiden of de belangrijkste keerpunten van het verhaal te voorspellen.

Sam wordt geconfronteerd met dramatische gebeurtenissen uit zijn verleden en verliest geleidelijk de controle over zichzelf. Hij ontdekt ook al snel dat de Mind Palace hem niet echt helpt zijn angsten onder ogen te zien of opnieuw contact te maken met zijn vrienden.

Dat is het moment waarop de Double in het spel komt, een personage dat alleen Sam kan zien met een meer empathische en sociale voorstelling van zichzelf. Sam kan altijd op deze bondgenoot vertrouwen om hem door sociale interacties te leiden en door een samenleving te navigeren die singulariteit soms afwijst.

Releasedatum
12/01/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments