De open bèta van Xbox-exclusive CrossfireX start 25 juni

Tijdens X019 presenteerde Xbox de eerste gameplay beelden van de Xbox-exclusive CrossfireX, die nog dit jaar verschijnt op Xbox. Vanaf vandaag kunnen Xbox Insider-leden met Xbox Live Gold reeds aan de slag met de closed bèta. Op de open bèta is het dus wachten tot 25 juni. Deze loopt dan tot 29 juni.

Tijdens de open en besloten bèta worden spelers ingedeeld bij de huurlingtroepen van Global Risk of Black List en kunnen ze de actie ervaren van enkele spelmodi op verschillende locaties. Voor de release later dit jaar zullen nog meer mappen worden toegevoegd. 

  • Spectre Mode: Black List-spelers met stealthpakken proberen ongemerkt vijanden in het Laboratory uit te schakelen met contactwapens en plaatsen C4-explosieven om doelwitten te vernietigen. Global Risk-spelers moeten belangrijke doelwitten verdedigen met een standaarduitrusting en gebruiken geluid om hun onzichtbare vijanden te vinden en uit te schakelen. Dit intense stealthspeltype is perfect voor bedachtzame en strategische gamers.
  • Team Match: Dit is een van de populairste speltypen in de originele game Crossfire. Team Match is een variant op het Search and Destroy-speltype, waarin twee teams van acht spelers het tegen elkaar opnemen en zo snel mogelijk alle vijanden uitschakelen of C4-explosieven plaatsen. Spelers kunnen aan de slag op de kaart Black Widow. Samenwerking en kennis van de kaart zijn essentieel om de winst binnen te slepen.
  • Point Capture: Dit speltype is een variant op het klassieke Team Deathmatch uit de originele Crossfire. In GR Tower moeten teams van acht spelers zo snel mogelijk het ingestelde aantal uitschakelingen bereiken om te winnen. Point Capture is een prachtig speltype voor beginnende spelers. Je kunt er je skills perfectioneren, nieuwe wapens uitproberen en experimenteren met strategische gameplay.

Alle gamers die CrossfireX spelen tijdens de open bèta, worden beloond met een exclusieve 'X-B.C. Axe'-wapenskin wanneer de titel later dit jaar uitkomt.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments