s
r
 

In de nieuwe update van Red Dead Online 'The Naturalist' maak je jacht op legendarische dieren

De nieuwste Frontier Pursuit-update van Red Dead Online is net verschenen: als The Naturalist draait het allemaal om het uitgebreide dierenrijk in de game. Je doel? Het jagen, tracken en bestuderen van legendarische en minder legendarische beesten.

In de vorige updates kon je als speler al aan de slag als Bounty Hunter, Collector, Trader en Moonshiner, maar deze keer werk je als Naturalist samen met natuurbeschermer Harriet Davenport waarbij spelers op de prachtige dieren van de vijf staten jagen, ze opsporen en bestuderen.

The Naturalist introduceert ook voor het eerst Legendary Animals in Red Dead Online, samen met nieuwe rolspecifieke missies, items en vaardigheden, zoals een Sample Kit en Animal Field Guide als hulp bij het opsporen en bestuderen van dieren; nieuwe tonics en tonic-recepten; en een reeks wapens geschikt om te verdoven om Harriets inspanningen te ondersteunen voor natuurbehoud.

Voor spelers die liever met jagen bezig zijn dan natuurbescherming, zal jager-op-groot-wild Gus Macmillan graag dierenhuiden veranderen in nieuwe, hoogwaardige kledingstukken en snuisterijen.

Ook inbegrepen in de update is een nieuwe geavanceerde camera, de nieuwste Outlaw Pass met maximaal 40 Gold Bars en verschillende unieke items en upgrades om te ontgrendelen in 80 ranks, plus meerdere door de community gevraagde functies en fixes. De komende maanden mogen we trouwens nog meer updates verwachten.

Releasedatum
10/26/2018
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments