s
r
 

De meningen over de eerste gameplay footage van Halo Infinite zijn nogal verdeeld

De eerste gameplay van Halo Infinite is eindelijk getoond en het is een beetje een mixed bag geworden. Ja, het tikt de juiste vakjes aan als het aankomt op sfeer, stijl en meer Masterchief, want 343 Industries lijkt weer de Combat Evolved-toer op te gaan, maar internetcritici waren over het algemeen redelijk teleurgesteld over de gebrekkige grafische vooruitgang ten opzichte van de vorige delen.

Neen, echt veel indruk maken op vlak van visuals en gameplay deed het dan ook weer niet. We zagen de Chief in een Warthog kruipen en rondrijden, een glimps van de kaart (precies wel uitgestrekte gebieden om te verkennen) en wat grapple hook-actie, maar van een AAA-titel als de nieuwe Halo verwacht ik misschien net wat meer.

Dat gezegd, wanneer de Halo-theme song aanzwelt tijdens de gameplay-demo zorgt dat gelijk weer voor kippenvel, dus het kan nog steeds alle kanten op met Infinite. Het spel wordt cross-gen wat zoveel wil zeggen dat we zowel een Xbox One- als Xbox Series X- als pc-versie mogen verwachten. Wanneer juist, dat is nog niet bekend.

Multiplayer-footage mogen we in de loop van de komende maanden verwachten.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments