"De grootste gameverzameling van België is niet meer..."

vr 03/01/2020
Randy
2 reacties

Herinner je je nog deze video? Eind 2017 draaiden we een filmpje, samen met cameraman ABULIC, rond Thijs (aka TinyCollector aka jNoxx) en z'n gigantische verzameling aan games, collectibles en consoles. Maar daar heeft hij onlangs afscheid van genomen.

ABULIC ging bij hem langs om te polsen hoe het momenteel met de gamefanaat gaat. Z'n hangar, en dan vooral het verdiep waar al z'n kasten en rekken stonden volgestouwd met games, is dezer dagen leeg. The Archive is niet meer. "Ik was op een punt gekomen dat ik m'n verzamling wilde verplaatsen naar iemand die het beter kon vormgeven dan mezelf. Ik had geen plaats meer. De financiële middelen helpen me in m'n dagelijks leven. Ik kreeg het hele project ook niet goed afgewerkt op de manier waarop ik het wilde", aldus Thijs.

Wie z'n verzameling opkocht? "Die persoon heeft gevraagd om anoniem te blijven. Het wordt een soort museum waar je ook zeker mijn naam zal zien opduiken. Een exacte locatie kan ik niet vertellen, maar als tipje van de sluier kan ik wel al "Scandinavië" zeggen." De volledige video kan je hierboven bekijken.

2reacties

Sandinavië?

Rating:0

16 uur rijden ........... Noorwegen dus.

Rating:0