De arcade-achtige worstelgame WWE 2K Battlegrounds is nu beschikbaar

Vorig jaar was een absoluut dieptepunt in de WWE 2K-geschiedenis. WWE 2K20 was zonder twijfel een van de slechtste, zoniet de slechtste, WWE-game ooit. 2K geeft de reeks een jaar bezinning en gooit het over een andere boeg, meer arcade dus, met WWE 2K Battlegrounds. Deze is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Windows-pc via Steam, Nintendo Switch en Google Stadia.

De arcade-achtige worstelgame brengt de wildste fantasieën van spelers tot leven met snelle actie en een groot assortiment aan power-ups, speciale moves, ongebruikelijke wapens en interactieve omgevingen om het gevecht naar een nieuw niveau te tillen.

Spelers kunnen solo de uitdaging aangaan, op vanuit hun luie zetel met vrienden en familie, of online in meerdere coöperatieve en competitieve multiplayer-modi.

Bij launch zijn er meer dan zeventig WWE Superstars, Legends en Hall of Famers beschikbaar in WWE 2K Battlegrounds. Daarnaast zijn er momenteel nog meer dan zestig bijkomende Superstars gepland voor toekomstige gratis te downloaden updates, waaronder "Macho Man" Randy Savage, Ultimate Warrior, Ric Flair en nog veel meer.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments