Dark Souls: Remastered is moeilijk, echt moeilijk...

wo 26/09/2018
Praga
1 reacties

"Dark Souls: Remastered is moeilijk, echt moeilijk..." en dat is geen grap. Iedereen die al eens een keer een Demon Soul's of Dark Souls-game gespeeld heeft, weet dat deze niet van de poes zijn. Zelf was ik helemaal in de ban van Dark Souls III, en alles liep op wieltjes (soms al eens vierkante wielen maar toch), tot ik aan die verdomde Dancer of the Boreal Valley kwam... Het is me nooit gelukt om dat kreng af te maken, en bijgevolg stopte mijn Dark Souls III-avontuur in die duistere, lugubere kerk.

Binnenkort, 19 oktober, verschijnt Dark Souls Remastered op Nintendo Switch en From Software-director Hidetaka Miyazaki windt er geen doekjes om, ook deze versie zal niet voor doetjes zijn.

De aanhouder wint, op voorwaarde dat hij veel geduld heeft, niet te beschaamd is om hulp te vragen, en ook hulp gaat bieden aan anderen. Want, zo zegt hij, zet je fierheid aan de kant, durf om hulp te vragen en dan zal je elk obstakel in de game, hoe moeilijk ook, kunnen overwinnen. Gebruik de kennis die je zo opdoet dan om te vorderen in het spel, of leer van andere spelers. Want dat is waar deze game echt om draait.

En geloof me, een controller tegen de muur smijten of kapotbijten, dat is nog çava, maar een Switch tegen de muur knallen uit frustratie, dat is niet alleen pijnlijke maar ook een dure zaak...

Releasedatum
25/05/2018

1reactie

Git gud.

Rating:0