Dark Souls: Remastered bevestigd voor Nintendo Switch

do 11/01/2018
Praga
0 reacties

Van een mooie dag gesproken! Na het eerdere nieuws dat we een nieuwe Total War krijgen, verrast Nintendo vriend en vijand met het WTF-momentje van de dag: Dark Souls: Remastered op Nintendo Switch.

Verrassend omdat we enerzijds nooit gedacht hadden dat From Software hier nog tijd en energie zou insteken, en anderzijds omdat dit de allereerste keer is dat we Dark Souls te spelen krijgen op een Nintendo-platform. Draai en keer hoe je het wilt, maar ze zijn daar goed bezig bij Nintendo en hardcore-gamers zullen/zouden hun blik toch eens moeten richten op de Switch.

Dark Souls: Remastered bevat bovendien de Artorias of the Abyss-DLC, een verbeterde framerate en een hogere resolutie. De game ligt nog dit jaar, 25 mei, in de winkelrekken.

Ondertussen werd ook bevestigd dat deze versie op alle platformen zal verschijnen. Dark Souls: Remastered laat de speler de rijke wereld van Dark Souls ontdekken in upscaled (in plaats van Dynamic) 4K-resolutie aan 60FPS wanneer er wordt gespeeld op een PlayStation 4 Pro-systeem, Xbox One X of pc (via STEAM). De Switch-versie geniet dan weer van 1080p-resolutie aan 30FPS (in TV-modus).

Releasedatum
25/05/2018