Crazy skills en tricks in Steep Road to the Olympics-video

vr 13/10/2017
Praga
0 reacties

De winter nadert met rasse schreden, hier en daar sneeuwt het al in de Alpen, en dus begint het bij de wintersporters onder ons al wat te kriebelen. Bovendien zijn ook de Olympische Winterspelen niet zo veraf meer. Met andere woorden het moment bij uitstek voor Ubisoft om de Steep-uitbreiding Road to the Olympics nog eens onder de aandacht te brengen.

Road to the Olympics, dat op 5 december beschikbaar is, introduceert een nieuwe verhaalmodus die ons meeneemt op een wereldreis naar allerlei freestyle-competities. Ondertussen moeten we er in slagen een ticket te verzilveren voor de Olympische disciplines, en een (gouden) medaille zien te scoren in Big Air, Half Pipe en Slopestyle. Dit alles onder het toeziend oog van onder andere Lindsey Vonn, Bode Miller, Sage Kotsenburg en andere bekende sporters.

Naast de verhaalmodus kunnen we nog aantreden, ook online, in diverse competities, waaronder de Giant Slalom, Slalom, Super-G, Downhill, Parallel Giant Slalom, Halfpipe, Snowboard Cross, Slopestyle, Big Air, Ski Halfpipe, Ski Cross, en Ski Slopestyle. Allemaal op de Zuid Koreaanse pistes.

Road to the Olympics brengt ons ook een uitgebreid nieuw Japans bergmassief met diverse pieken die smeken om beklommen te worden, bergflanken boordevol sneeuw die schreeuwen om onder jouw latten te mogen smelten, enzovoort.

Releasedatum
02/12/2016
Beschikbaar voor