The Council – Complete Edition launch trailer

di 04/12/2018
Praga
0 reacties

Wat hebben Napoleon, George Washington, de jonge Franse aristocraat, Louis de Richet, en jij met elkaar gemeen? Jullie maken allemaal deel uit van de mysterieuze cast van het al even mysterieuze The Council.

Deze, door een spannend verhaal boordevol intriges en plotwendingen gedreven RPG is nu verkrijgbaar op PlayStation 4. The Council – Complete Edition bevat alle episodes, waaronder de vier reeds uitgebrachte episodes en episode 5 die bij deze editie gratis te downloaden is.

Het verhaal van The Council speelt zich af in 1793, waarbij je de rol van de jonge Franse aristocraat, Louis de Richet, op je neemt. Als lid van het geheime genootschap, The Golden Order, word je uitgenodigd door de geheimzinnige Lord Mortimer om naar zijn privéeiland nabij de Engelse kust te gaan. De vreemde aard van deze privéreceptie gaat verder dan alleen het ontmoeten van prestigieuze gasten, zoals Napoleon Bonaparte en de president van de nieuwgevormde Verenigde Staten van Amerika, George Washington. De moeder van Louis, het kopstuk van The Golden Order, is onlangs op het eiland verdwenen en de gasten lijken geheimen met zich mee te dragen. Als Louis sta je voor doorslaggevende beslissingen die cruciale invloed hebben op je lot. Duik met The Council in de duistere wereld van geheime genootschappen en ontrafel het mysterie van de verdwenen Franse aristocraat.

Nog niet eerder hadden beslissingen die je maakt zulke grote impact op het verloop van de game. The Council heeft een uniek systeem van dialogen en keuzemogelijkheden waarmee je je eigen pad kiest. Doordat het verhaal zoveel verschillende vertakkingen heeft, is The Council uitermate geschikt om meerdere malen opnieuw te spelen.