Control Ultimate Edition nog deze maand op Steam, later dit jaar op PS5 en Xbox Series X

Heb je om de een of andere reden het ietwat aparte en bijzondere Control gemist? Wacht dan nog heel even voor je deze game in huis haalt want de komende maanden verschijnt de Control Ultimate Edition op pc (27-08 Steam), PS4 en Xbox One (10 september), pc (10-09 Epic Games Store) en later dit jaar ook op PS5 en Xbox Series X. 

Wat heeft deze Control Ultimate Edition aan boord? Wel uiteraard de basisgame, aangevuld met The Foundation (Expansion 1), AWE (Expansion 2), The Expeditions end game mode, Photo Mode en al de content updates sinds de originele release van de game.

Control is een third person actie-shooter met serieus wat omgevingspuzzels en hier en daar wat platform-gameplay. In de game speel je als Jesse Faden, die zopas door de deuren is gestapt van Oldest House, een onopvallend betonnen overheidsgebouw in New York. Het hoofdkwartier van de FBC, Federal Bureau of Control, een geheime dienst die paranormale verschijnselen opspoort, onderzoekt en zo goed en zo kwaad als mogelijk ‘controleert’.

Kort door de bocht: de oude directeur is dood, een van die paranormale verschijnselen heeft Oldest House overgenomen en drie keer raden wat Jesse Faden, de nieuwe directeur, op de agenda heeft.

Bummer hier is wel dat de bestaande versies van Control niet upgradebaar zijn voor PS5 en Xbox Series X...

Geïntrigeerd? Dan weet je wat je binnenkort te doen staat...

Releasedatum
08/27/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments