Conan Exiles telt af naar launch begin mei

vr 13/04/2018
Praga
0 reacties

Na iets meer dan een jaar in Early Access vertoefd te hebben is Conan Exiles zo goed als klaar om op 8 mei officieel in de rekken te liggen, zowel digitaal als fysiek. Vandaag trapt ontwikkelaar Funcom de aftelklok op gang met een gloednieuwe trailer. Deze moet ons een idee geven hoe de game er gaat uitzien, en wat we aan gameplay mogen verwachten.

Conan Exiles is een open-world survival game die ons meeneemt naar het grimmige, brutale en meedogenloze universum van Conan the Barbarian. Spelers moeten proberen te overleven in een onherbergzame wereld, hun eigen koninkrijk uit de grond zien te stampen en op meedogenloze wijze af te rekenen met hun tegenstanders.

Je begint met niets en zal in het begin moeten overleven met blote handen en de fundering van je clan moeten leggen. Eens je de basis gelegd hebt, is het aan jou om van je kleine hutje, een dorp, een stad en als alles goed meezit een heus koninkrijk op te bouwen. Ook vechten doe je later niet met je knuisten maar met diverse wapentuig gaande van bogen en zwaarden tot heuse aanvalstorens en andere belegeringswapens.

Je kan de game zowel in je eentje spelen als in een persistente multiplayer modus waar de tijd niet stil blijft staan... Aan jou om te leven en te heersen als een god of op gruwelijke wijze te sterven als een miezerige worm...

Releasedatum
08/05/2018
Beschikbaar voor