Cities: Skylines – Mass Transit krijgt launch trailer

vr 19/05/2017
Glenn N
0 reacties

Sinds gisteren is de nieuwste uitbreiding, Mass Transit voor City: Skylines verkrijgbaar. Naar aanleiding krijgen we van ontwikkelaar Colossal Order en uitgever Paradox Interactive een launch trailer.

Hieronder een overzicht:

    • All’s Fare: Voegt veerboten, zeppelins, kabelbanen en monorails toe. Hierdoor kunnen je burgers overal in de stad geraken en komen er waardevolle dollars op je in-game bankrekening.
    • A Hubba Burnin’ Love: Nieuwe transportroutes zorgen voor minder verkeer, die op hun beurt er dan weer voor zorgen dat je burgers vlotter via het openbaar vervoer doorheen de stad geraken.
    • That’s my Traffic Jam: Stuurt de verkeers massa over bruggen en kanalen en bedenkt zo nieuwe manieren om het verkeer beter te laten doorstromen.
    • Chirper Capita: We hielden ervan, dus Chirper kreeg een nieuw hoofddeksel.

Samen met de Mass Transit-uitbreiding schotelen de ontwikkelaars ons ook het nieuwe Rock City Music Pack, met een kostprijs van €3.99, voor. Dit pakket voegt zestien nieuwe liedjes, waaronder grunge en verscheidene klassiekers uit het rock- en metal-genre, aan deze titel toe.

Cities: Skylines – Mass Transit is vanaf nu verkrijgbaar voor PC, Mac en Linux. Wanneer deze uitbreiding verschijnt op de Xbox One-versie is nog onbekend.

Releasedatum
15/08/2017
Beschikbaar voor